Antena Căutare

Vestea neașteptată pe care a primit-o Simona Halep. Fanii s-au bucurat enorm pentru ea: „Te așteptăm”

Simona Halep, locul 55 WTA, suspendată provizoriu pentru dopaj, se află pe entry list la ediţia din acest an a US Open.

simona halep Galerie
Vestea neașteptată pe care a primit-o Simona Halep. Fanii s-au bucurat enorm pentru ea: „Te așteptăm” | Shutterstock, Profimedia

Organizatorii menţionează însă că sportiva este suspendată provizoriu.

Citește și: Simona Halep a stârnit îngrijorare, după ce i-a fost amânat din nou procesul: „Urmările asupra sănătății mele mentale...”

Simona Halep, locul 55 WTA, pe entry list la ediţia din acest an a US Open

Pe lista pentru tabloul principal mai sunt, dintre românce, Irina Begu (31 WTA), Sorana Cîrstea (32 WTA), Ana Bogdan (49 WTA) şi Patricia Ţig (65 WTA – clasament protejat), scrie News.ro.

Mai sunt pe listă, la categoria Alternates to Main Draw, Jaqueline Cristian (123 WTA), Gabriela Ruse (158 WTA), Irina Bara (218 WTA) şi Gabriela Lee (335 WTA).

Recent, fostul numărul unu mondial la tenis a postat un clip pe pagina sa de Instagram, unde le-a arătat fanilor antrenamentul ei din sala de sport. În imagini, se vede cum Simona Halep face exerciții fizice intense, alături de un trainer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii s-au bucurat nespus pentru sportivă, după ce au aflat marea veste: „Este adevărat?”, „Cineva aici vrea sa transforme nedreptatea in victorii dulci se pare😍 Nu uita Simo, tu ești atât de puternica, noi toți cu tine, te așteptăm cu atâta dorrr!”, „Regina tenisului”, „Bine ai revenit! Ești acolo unde ți-e locul”, „Ne e dor de tine”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratori în mediul online.

Simona Halep a fost audiată miercuri la Tribunalul din Londra în procesul de dopaj, scrie digisport.ro, precizând că audierea va continua şi că un verdict ar urma să fie pronunţat în aproximativ două săptămâni, mai notează News.ro.

Sportiva, alături de avocaţi săi, a încercat să îşi demonstreze nevinovăţia, după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

”A fost audiată astăzi, dar va fi audiată şi mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. Alături de avocaţi, Simona şi-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat comentatorul sportiv Dragoş Suciu, la Digi Sport Special.

Citește și: Reacția Simonei Halep, după ce a aflat ce s-a întâmplat în cazul dopajului: „Când o să se termine?”

Cazul de dopaj Simona Halep - ANAD a participat în calitate de observator la audieri

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a anunțat că, în contextul procesului de gestionare a cazului sportivei Simona Halep, a participat la şedinţele desfăşurate în zilele de 28 şi 29 iunie, în calitate de observator, invitată de International Tennis Integrity Agency (ITIA), notează News.ro.

“ANAD are o prezenţă neutră şi obiectivă în proces, fără a se implica în administrarea probatoriului şi luarea deciziei, asigurându-se totodată, de derularea unui proces de audiere echitabil, în conformitate cu prevederile Standardului Internaţional pentru Gestionarea Rezultatelor al Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA) de către Sport Resolutions”, se arată într-un comunicat ANAD.

Agenţia a precizat că nu a luat parte la luarea deciziilor, această activitate revenind în continuare autorităţilor competente.

“Pentru a menţine integritatea procesului, ANAD va păstra confidenţialitatea informaţiilor, a întregului proces, incluzând şi dezbaterile care au avut loc pe parcursul celor două zile de şedinţe de audiere. Detaliile specifice nu pot fi dezvăluite publicului sau altor părţi implicate, respectând astfel prevederile legale ale Codului Mondial Anti-Doping.

Având în vedere experienţa, independenţa şi imparţialitatea celor implicaţi în acest proces, avem încredere că Sport Resolutions va lua o decizie motivată, pe care o va comunica sportivei, organizaţiei anti-doping care răspunde de gestionarea rezultatelor acestui caz şi altor organizaţii anti-doping, care au dreptul de a formula apel în temeiul art. 13.2.3 din Codul Mondial Anti-Doping”, a adăugat agenţia.

Simona Halep a fost audiată în ultimele două zile în procesul său de dopaj, după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x