Antena Căutare

Simona Halep a stârnit îngrijorare, după ce i-a fost amânat din nou procesul: „Urmările asupra sănătății mele mentale...”

Simona Halep a publicat în mediul online un mesaj care a stârnit îngrijorare printre admiratorii săi, după ce procesul său de dopaj a fost amânat pentru a treia oară. Sportiva a dezvăluit că întreaga situație a ajuns să aibă urmări asupra stării sale psihice. Iată declarațiile!

colaj foto cu simona halep Galerie
Simona Halep, mesaj îngrijorător, după ce i-a fost amânat procesul pentru a treia oară | Profimedia/Getty Images

Simona Halep s-a declarat profund afectată de această situație, care a ajuns să își pună amprenta atât pe viața ei profesională, cât și personală.

Tenismena a susținut că nu i se permite să își demonstreze nevinovăția, iar acest lucru a ajuns să aibă urmări negative și asupra stării ei psihice. După ce Agenția Internațională de Integritate a Tenisului i-a amânat pentru a treia oară audierea, sportiva s-a declarat „devastată”.

Citește și: Reacția Simonei Halep, după ce a aflat ce s-a întâmplat în cazul dopajului: „Când o să se termine?”

Simona Halep a stârnit îngrijorare, după ce i-a fost amânat din nou procesul. Ce a spus despre starea ei psihică

Simona Halep a declarat că așteaptă de peste șase luni să fie judecată, iar vestea că procesul a fost din nou amânat a copleșit-o, acest lucru însemnând că va mai sta încă opt luni departe de terenul de tenis.

Simona a subliniat că nu înțelege de ce îi este refuzat dreptul la justiție, un drept fundamental, care este stipulat și în regulamentul sportivilor. Din aceste cauze, fosta campioană a precizat că întreaga situație a început să o afecteze și la nivel psihic.

„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF (ITIA) mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună. Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent”, a publicat Simona Halep, în mediul online.

Citește și: Replica Simonei Halep după noua acuzație de dopaj. Românca invocă o ”hărțuire”: ”Mă simt neajutorată”

Simona Halep a punctat că, în luna decembrie, a reușit să demonstreze faptul că suplimentele pe care le-a luat au fost contaminate cu substanța Roxadustat, pe care nu a ingerat-o în mod conștient. Cu toate acestea însă, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a amânat, pentru a treia oară, procesul.

„Nu mi s-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni. Acum știu, cu siguranță, că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Nu mai menționez că am pierdut toate punctele, clasamentul. Nu doar că îmi omoară reputația, dar nici nu vreau să discut despre urmările asupra sănătății mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a mai precizat Simona Halep, iar mesajul său a stârnit îngrijorare printre susținătorii sportivei.

Gică Hagi, primul interviu după ce Farul Constanța a devenit campioană. Ce spune despre imaginile virale în care cântă ș... Roger Federer, vizită-surpriză în România. Care este motivul pentru care fostul mare jucător a venit „în secret” în țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x