Căutare Live

VICTORIA VIEȚII pentru campion! Michael Schumacher va ieși din comă

Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher, Sabine Kehm, confirma în urmă cu ceva vreme faptul Michael Schumacher dă semne de trezire din coma artificială și că urmează să fie transportat la un centru de reabilitare.

Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher, Sabine Kehm, confirma în urmă cu ceva vreme faptul Michael Schumacher dă semne de trezire din coma artificială și că urmează să fie transportat la un centru de reabilitare.

Potrivit informațiilor obținute de cotidianul german "Bild", Schumacher s-ar afla în continuare în spitalul din Franța, unde se continuă procesul de trezire din comă.

Ultimele informații oficiale furnizate de familia și de medicii lui Schumi, prin intermediul lui Sabine Kehm, sunt bune, iar profesorul britanic Peter Hutchinson a mărurisit că germanul va ieși în cele din urmă din comă.

"Atunci când Michael Schumacher va ieşi din comă, s-ar putea să nu mai fie acelaşi. Nu e ca şi cum cineva ar aprinde lumina, iar pacientul îşi revine brusc. Schumacher va reveni într-o lume pe care nu o cunoaşte. Chiar dacă pare că a câştigat lupta cu moartea, el va trebui să se lupte pentru viaţa care îl va aştepta. Nu va mai fi ca înainte. De fapt, Michael Schumacher nu va mai fi niciodată Schumacher. Va trebui să înveţe să meargă, să vorbească, să mănânce", a declarat Peter Hutchinson într-un interviu acordat revistei germane Focus.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Durere fără margini! Gică Popescu va fi eliberat pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri