Antena Căutare

VIDEO! Incidentele de la Ploiesti, repetate in Olanda. Vezi cine e Martinovic al batavilor!

Nu mai suntem unici in Europa! Ieri seara, la meciul Ajax - AZ Alkmaar din Cupa Olandei, s-au repetat evenimentele de la Ploiesti, cand un suporter al Petrolului l-a lovit pe fundasul Stelei, George Galamaz.

Tot spre finalul primei reprize, tot la scorul de 1-0, dar de data aceasta pentru gazde, un suporter a patruns pe teren. Daca Dragos Enache l-a ignorat pe portarul Stelei de la acel meci, Razvan Stanca, indreptandu-se spre Galamaz, fanul lui Ajax s-a dus direct spre Esteban Alvarado, goalkeeperul lui AZ.

Portarul de 22 de ani l-a vazut la timp si a reactionat exact ca sarbul Novak Martinovici, punandu-l la pamant pe agresor si lovindu-l cu piciorul. Arbitrul Bas Nijhuis a reactionat exact ca Robert Dumitru, cel care a condus Petrolul - Steaua, eliminandu-l pe portar.

Spre deosebire de partida din Liga 1, care a continuat pana cand un alt suporter prahovean l-a lovit cu o torta pe Tatarusanu, meciul din Olanda s-a oprit. Suparat ca portarul a primit cartonas rosu, conform regulamentului, antrenorul lui Alkmaar si-a retras echipa de pe teren. Decizia finala va apartine ligii profesioniste din Olanda.

Vezi mai jos VIDEO CU INCIDENTELE de la meciul de Cupa de la Alkmaar.



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Video: youtube.com

Atletico Madrid si Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o noua surpriza... John Terry va fi urmarit penal pentru rasism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x