Antena Căutare

Atletico Madrid si Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o noua surpriza

Atletico Madrid si Villarreal au fost eliminate surprinzator din Cupa Regelui de echipe din diviziile inferioare, in timp ce Alcorcon, formatia care in urma cu doua sezoane invinge cu 4-0 pe Real Madrid, s-a calificat in fata celor de la Zaragoza.

Invinsa surprinzator de Albacete in prima mansa (1-2), Atletico Madrid a pierdut si returul de pe teren propriu cu echipa din liga a doua, scor 0-1, adancind criza in care se afla trupa lui Gregorio Manzano, al carui post este in pericol, din cauza rezultatelor slabe.

„Pana cand voi fi informat despre altceva, voi continua sa-si fac munca cat pot de bine, ca un profesionist", a declarat Manzano, care ar putea fi inlocuit de argentinianul Diego Simeone, fost jucator al madrilenilor.

Nici Villarreal nu s-a descurcat mai bine, fiind invinsa acasa de Mirandes, scor 0-2, dupa ce meciul tur se incheiase la egalitate (1-1).

Conducerea „Submarinului galben" a decis imediat dupa finalul partidei sa-l concedieze pe antrenorul Juan Carlos Garrido, echipa aflandu-se intr-o criza prelungita. Villarreal se afla pe locul 17 in campionat si a terminat pe ultima pozitie in grupele Ligii Campionilor, fara a obtine vreun punct.

Dupa ce in urma cu doi ani a eliminat pe Real Madrid, Alcorcon a mai facut o victima cu nume in Cupa Regelui, reusind sa castige cu 2-0 in fata celor de la Real Zaragoza chiar pe La Romareda si sa se califice in optimi cu scorul general de 3-1.

Betis Sevilla este cea de-a patra echipa din prima liga care paraseste prematur competitia, andaluzii fiind eliminati de Cordoba, calificata gratie golului marcat in deplasare.

Athletic Bilbao, Racing Santander, Osasuna, Levante, Malaga si Real Sociedad se alatura celor de la Real Madrid, Espanyol, Sevilla si Mallorca in grupul echipelor care merg mai departe in Cupa Regelui, in timp ce FC Barcelona si Valencia vor juca joi seara meciurile retur cu Hospitalet, respectiv Cadiz.

Rezultate Copa del Rey, 16-imi de finala:

Atletico Madrid - Albacete 0-1
Granada - Real Sociedad 2-1
Levante - La Coruna 4-1 dupa prelungiri
Malaga - Getafe 2-2
Osasuna - Almeria 1-1
Rayo Vallecano - Santander 4-3
Betis - Cordoba 2-1
Villarreal - Mirandes 0-2
Zaragoza - Alcorcon 0-2
Athletic Bilbao - Oviedo 1-0.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

Pugilistul american Floyd Mayweather, condamnat la trei luni de inchisoare... VIDEO! Incidentele de la Ploiesti, repetate in Olanda. Vezi cine e Martinovic al batavilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x