Antena Căutare

VIDEO! Jucatorii Stelei, injurati de fani pe aeroportul Otopeni

Suparati pe rezultatele modeste inregistrate de Steaua in actualul sezon, fanii stelisti s-au razboit cu jucatorii la Aeroportul Otopeni.

Vesnica pomenire, bai de pomana si insulte si injurii. Sunt ingredientele unei intalniri dintre fani si jucatori.

Dezamagiti de umilintele din ultima vreme, o parte a suporterilor Stelei au mers sa le ceara socoteala fotbalistilor antrenati de Ilie Stan, exact cand acestia se intorceau de la Timisoara.

Cei mai admonestati au fost fratii Costea, carora li s-a gasit si o noua porecla: „chiflele Craiovei". Tanase a fost luat si el in colimator, insa in lista neagra a ultrasilor s-a consemnat un new entry: Nikolic, cel care dupa umilinta din Cupa a declarat ca ii pare rau ca nu se poate bucura alaturi de fostii colegi de la Timisoara. Asa ceva e greu de trecut cu vederea de suporteri.

Pana la urma, dupa repetate incurajari gen „ne-am saturat de voi" "mercenarilor", "luati bani, porcilor" si „plecati in p... mea", doar Tatarusanu a acceptat sa dialogheze cu fanii, carora le-a transmis ca ar fi mai bine sa continue discutia la Mogosoaia sau la Ploiesti, in spatele camerelor de luat vederi.

Vezi, mai jos, imaginile needitate ce surprind conflictul dintre fanii si jucatorii Stelei!


PSG eliminata, Lyon se impune la Saint Etienne. Vezi toate rezultatele din Cupa Ligii!... UEFA a cerut rezolutia procurorilor in cazul Craiovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x