Antena Căutare

VIDEO Real Madrid - Lyon 1-1/ Galacticii, eliminati din Liga Campionilor

Surpriza uriasa in optimile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce formatia franceza Olympique Lyon a eliminat Real Madrid din competitie. Francezii au remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, in mansa secunda a optimilor. In tur, Lyon s-a impus cu scorul de 1-0.

Golul echipei spaniole a fost marcat de Cristiano Ronaldo, in minutul 6, in timp ce pentru francezi a punctat Pjanici '75.

Spaniolii au platit tribut avalansei de ratari din prima repriza, cand puteau intra la pauza la o diferenta de cel putin trei goluri. Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu un sut printre picioarele portarului francez, dupa ce a primit o pasa de peste 40 metri de la Guti si a patruns in viteza pe flancul stang. Higuain a ratat, insa, cea mai mare ocazie a primei reprize, trimitand mingea in bara dupa ce driblase si portarul.

In partea a doua, Puel ii introduce pe teren pe Kallstrom si Gonalons si jocul francezilor se schimba. Echipa lui Pellegrini se retrage in aparare, ceea ce avea sa o coste. In minutul 75, viitorul adversar al tricolorilor, bosnicul Pjanici, da lovitura de gratie pe Santiago Bernabeu.

Cand toata lumea se astepta la un asediu total al madrilenilor, tot francezii au irosit cele mai mari ocazii. Lisandro si Delgado au ratat monumental in situatii clare de gol, ambii jucatori ramanand singuri cu Iker Casillas in pozitii de finalizare.

Au evoluat echipele:

Real Madrid: Casillas - Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa (Diarra '84) - Granero (Van der Vaart '72), L. Diarra, Guti, Kaka (Raul Gonzalez '74) - C. Ronaldo, Higuain. Antrenor: Manuel Pellegrini.

Olympique Lyon: Lloris - Reveillere, Cris, Boumsong (Kallstrom '46), Cissokho - Pjanici (Ederson '84), Toulalan, Makoun (Gonalons '46) - Govou, Lisandro, Delgado. Antrenor: Claude Puel.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI
Adrian Mutu va fi judecat ca recidivist! Risca doi ani suspendare!... VIDEO Manchester United - AC Milan 4-0/ Rooney show!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x