Antena Căutare

VIDEO! Ruxandra Dragomir: "Ilie Nastase ii pupa mana Elenei Ceausescu"

Meci tare in tenisul romanesc! In fata fileului de scandal s-au aliniat Ruxandra Dragomir si Ilie Nastase. Cei doi campioni isi arunca declaratii dure din cauza. Elenei Ceausescu.

Ruxandra Dragomir sustine ca daca tot a comparat-o Ilie Nastase cu Elena Ceausescu, ar trebui ca marele tenisman sa-i sarute mana: „Daca stau sa ma gandesc probabil ca ar trebui sa imi sarute mana ca banuiesc ca asa face in trecut,nu? Deci era un supus al Elenei Ceausescu. Acum hai sa fim seriosi ca daca ajungeai sa stai de vorba cu Elena Ceausescu sau cu Nicolae Ceausescu trebuia sa fii un favorit si un protejat, dar probabil ca a si fost ma gandesc,nu?Si atunci cred ca e o comparatie buna".

In replica, Ilie a spus ca nu e vina lui ca a jucat tenis pe vremea comunismului si ca nu era singurul protejat al sotiei dictatorului. In aceeasi situatie se aflau si Hagi sau Nadia Dragomir: „Am fost mai multi favoriti ai Elenei. A fost si Gica Hagi, a fost si Nadia Comaneci, noi primeam niste premii de la cine era presedintele Romaniei atunci. Daca o deranjeaza pe Elena Dragomir treaba asta, o sa le dau inapoi aceste premii tarii. Daca dansei nu-i convine ce am facut eu pentru Romania. Sunt mai multe: Turneul Campionilor, Roland Garros, Us Open, numarul unu mondial. Pai, astea trebuie sa le restitui si pe astea, ca am jucat in perioada lui Ceausescu tenis, e vina mea?"

Nastase a continuat si a acuzat-o pe Roxana Dragomir ca a pierdut toate contractele pe care el le-a adus pentru tenisul romanesc si ca ramane presedinta Federatiei Romane de Tenis doar pentru ca are sprijin politic.



Foto: Intact Images

Belgia - Romania 2-1 \ Ca Witsel-ul la taiere... VIDEO! Lucian Bute: "Obiectivul meu era sa-mi pastrez centura. Nu a fost deloc un meci usor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x