Antena Căutare

Vitali Kliciko s-a razbunat pentru palma primita si l-a invins pe Dereck Chisora

Vitali Klitschko si-a aparat pentru a opta oara titlul mondial WBC la categoria grea. Ucraineanul l-a invins prin decizie unanima pe Dereck Chisora.

"Raspunsul va veni in ring", a spus Vitali Klitschko, dupa palma primita la cantarul oficial din partea lui Chisora si ucrainianul s-a tinut de cuvant.


"Tupeistul" Chisora se poate lauda insa ca este al patrulea boxer care reuseste sa ramana in picioare pana la gongul final in fata lui Vitali.

Unul dintre momentele importante s-a produs cand Chisora a incercat sa-l loveasca miseleste pe Vitali, in timp ce pe Wladimir l-a scuipat.

Dupa ce lupta a inceput, Chisora si-a pastrat nota agresiva in primele trei runde, dar Vitali a parat fara mari probleme loviturile britanicului.

Apoi, Klitschko a pus stapanire pe centrul ringului si a incercat sa-i dea lovitura decisiva adversarului sau, dar acesta s-a aparat bine si a rezistat pana la final in picioare.

Centura mondiala ramane la Vitali Klitschko, datorita unei decizii unanime a arbitrilor, care au vazut un scor de 119-111, 118-110, 118-110.

Lupta dintre Vitali Klitschko si Dereck Chisora a fost continuata la conferinta de presa. De aceasta data, adversarul lui Chisora n-a mai fost Kiltschko, ci compatriotul sau, David Haye. Acesta si-a facut aparitia la conferinta de presa si l-a contrat pe Chisora, motiv pentru care cei doi s-au luat la bataie. Managerul lui Haye a parasit sala plin de sange, in timp ce antrenorul lui Chisora a avut si el de suferit.

foto: EPA/ Intact Images

Perechea Horia Tecau / Robert Lindstedt a pierdut finala turnelului de la Rotterdam... Primera Division: Real Madrid, tot mai aproape de titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x