Antena Căutare

Perechea Horia Tecau / Robert Lindstedt a pierdut finala turnelului de la Rotterdam

Perechea Horia Tecau / Robert Lindstedt a fost invinsa in finala de dubla de la turnelului de Rotterdam de catre cuplul Michael Llodra / Nenad Zimonjic, scor 6-4, 5-7, 14-16

In primul set, Tecau si Lindstedt s-au impus cu 6-4 in fata favoritilor numarul 1 al turneului. In startul celui de-al doilea set, perechea dubla-finalista la Wimbledon a reusit un break timpuriu la 1-1, dar a pierdut initiativa la 3-1.


Llodra si Zimonjic au profitat de ezitarile la serviciu ale perechii Tecau-Lindstedt si au dus scorul la 5-4. Tecau si Lindstedt nu a reusit sa forteze tie-breakul celui de-al doilea set si meciul a intrat in tie-break prelungit, unde, dupa patru mingi de meci ratate, cei doi au pierdut cu 16-14.

A fost cea de-a 13 finala jucata de cuplu Horia Tecau / Robert Lindstedt, care insa a ratat obtinerea primul trofeu din 2012.

Turneul de la Rotterdam este dotat cu premii totale in valoare de 1.207.500 de euro. Pentru performanta lor, perechea Horia Tecau / Robert Lindstedt a primit 360 de puncte.

foto: EPA

Nesu a implinit 29 de ani: Fanii lui Utrecht i-au cantat „You'll Never Walk Alone” si au aruncat cu confetii in culorile... Vitali Kliciko s-a razbunat pentru palma primita si l-a invins pe Dereck Chisora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x