Zambia si Libia, egal in grupa A la Cupa Africii pe Natiuni

Primul meci al grupei A din faza a doua a grupelor s-a desfasurat, in ciuda unei ploi care a transformat terenul de pe Estadio de Bata intr-unul impracticabil.

Etapa a doua a grupelor Cupei Africii pe Natiuni a fost amanat aproape o ora din cauza intemperiilor abatute asupra Guineei Echatoriale.

In ciuda mlastinilor ce si-au facut locul pe stadionul din portul Bata, meciul dintre Zambia si Libia s-a desfasurat. Avea sa fie partida cu cele mai multe goluri inscrise pana acum.

Ahmed Osman Saad a deschis scorul pentru Libia, profitand de o interventie ratata a lui Chisamba Lungu la o pasa in adancime data de Walid.

Zambia a egalat prin unul din marcatorii din partida cu Senegal: Rainford Kalaba i-a pasat lui Mayuka iar acesta a readus echilibrul pe tabale cand trecuse o jumatate de ora de joc.

Dar Ahmed Saad a reusit dubla la inceputul reprizei secunde: acelasi Lungu a gresit la o pasa venita, de data aceasta, de la Ihab (48).

Doar 6 minute s-au bucurat Libia, deoarece capitanul Zambiei, Katongo, cel care a reluat la coltul lung o centrare din foarfeca a lui Nkausu.

In urma acestei remize, Libia obtine primul punct la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni, in timp ce Zabia ajunge la cota 4.

Foto: Intact Images EPA

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri