Antena Căutare

Cavani il elimina pe Chivu din Cupa Italiei

Inter, cu fostul capitan al nationalei titular, a pierdut in sferturi cu 2-0 in fata lui Napoli si a parasit competitia.

Claudio Ranieri l-a titularizat pe cristi Chivu in flancul stang al apararii interiste, iar romanul a luat primul galben al partidei, in minutul 24.

Insa omul providential al partidei avea sa fie cosmarul de acum un an al Stelei. Edinson Cavani a deschis scorul dintr-un penalty (minutul 50), trimitand San Paolo in delir, cu atat mai mult cu cat la putine minute dupa aceasta faza s-a intors pe teren singurul napoletan comparat cu Maradona: Ezequiel Lavezzi, cel care l-a inlocuit pe macedoneanul Pandev.

Uruguayanul Cavani si-a reluat obiceiul pe care il avea in 2010 si a marcat din nou in prelungiri, asigurand victoria lui Napoli, care pare a avea un culoar favorabil pana in finala, in urmatoarea faza a competitiei intalnind Siena lui Paul Codrea.

Foto: Hepta

Rafael Nadal, calificat in semifinalele de la Australian Open... Zambia si Libia, egal in grupa A la Cupa Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x