Antena Căutare

Tâlhărie la Sighetu Marmației! Trei bărbați au fost arestați după ce au furat mai multe telefoane mobile

După ce au furat mai multe telefoane mobile, trei bărbați din Sighetu Marmației au fost arestați.

În cursul săptămânii trecute, o faptă de tâlhărie a fost comisă în Sighetu Marmației. Trei tineri bănuiţi de furt au fost identificați. În baza probatoriului administrat de poliţişti, doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, iar unul dintre ei a fost internat la spitalul din Sighetu Marmaţiei.

Verificările efectuate până în acest moment de poliţişti au relevat că joi, 24 octombrie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au sustras prin violenţă telefonul mobil al unui sighetean de 58 de ani, care se deplasa în zonă.

De asemenea, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi zile, cei trei i-au furat telefonul mobil unui alt sighețean în vârstă de 57 de ani.

Vineri, după ce au fost identificaţi, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar instanţa a luat măsura arestării lor preventive. Telefoanele mobile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citește și: Travestiții care au sedus şi tâlhărit un arădean, după gratii! Cum a aflat soția victimei ce i s-a întâmplat bărbatului

Citește și: Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, a fost tâlhărit în metrou! Mesajul incredibil pe care i l-a transmis „hoțomanului”

Citește și: Încearcă să nu râzi! Și-a înscenat o tâlhărie în scara blocului, de teama soţiei! Femeia a descoperit adevărul

Top 3 locuri de muncă în Germania pe care le găsești pe JobZZ.ro... Aglomerația de la metrou, combătută prin permiterea accesului cu telefonul. Poate fi aceasta o soluție pentru București?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x