Antena Căutare

Top 3 locuri de muncă în Germania pe care le găsești pe JobZZ.ro

În Germania poți găsi numeroase oferte de muncă chiar dacă ești muncitor necalificat și nici nu ești vorbitor de limba germană.

Unul dintre motivele pentru care tot mai mulți români preferă să lucreze în străinătate este că grila salarială este mult mai mare decât în România.

În Germania, de exemplu, poți găsi numeroase oferte de muncă chiar dacă ești muncitor necalificat și nici nu ești vorbitor de limba germană. Lucrurile devin puțin mai ușoare și mai ofertante dacă ai o meserie, unde ai acumulat ceva experiență și cunoști și limba germană, cel puțin, la nivel conversațional.

În acest context, dacă și tu te-ai hotărât să faci o schimbare sau doar îți dorești să ai parte de o nouă provocare din punct de vedere profesional, dar și cultural, te invităm să parcurgi un top 3 cu locuri de muncă în Germania pe care le găsești foarte ușor pe JobZZ.ro.

  • Consultanți IT și programatori - dacă ești pasionat de tehnologie și ai experiență în limbajele de programare Java, MySQL, Oracle sau PostgreSql, trebuie să îți arunci o privire peste anunțurile cu locuri de muncă din străinătate, unde se caută programatori și consultanți IT. Salariile în acest domeniu pornesc de la suma de 3000 de euro/lună, însă pot fi și mai mari în funcție de limbajul de programare cunoscut, de experiență, dar și de compania angajatoare.
  • Șofer de autocamion - dacă îți dorești să călătorești în toată lumea și ai și experiență ca șofer de autocamion, atunci acest job este pentru tine. Candidatul ideal trebuie să dețină carnet de conducere C+E, atestat profesional pentru transportul de marfă și să vorbească o limbă de circulație internațională precum engleza. Salariile pentru acest tip de job pornesc de la suma de 2200 de euro/lună, plus diurnă, în funcție de angajator, de nivelul de experiență și de responsabilități.
  • Electrician - dacă pasiunea ta este fizica și îți place să pui cap la cap tot felul de legături electrice, nu trebuie să ratezi ofertele de angajare din acest domeniu, din Germania. Candidatul ideal pentru un astfel de job, trebuie să cunoască limba germană la nivel conversațional, sa dețină permis de conducere categoria B și să aibă experiență în domeniu. Pentru această poziție se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cazare și un salariu care poate începe de la suma de 2700 de euro/lună, plus diurnă. Beneficiile pot diferi în funcție de angajator.

Acestea sunt doar câteva exemple de locuri de muncă din Germania, însă te invităm să descoperi întreaga ofertă cu locuri de muncă în străinătate de pe JobZZ.ro, unde poți găsi imediat locul de muncă la care ai visat.

Bărbatul din Slatina, acuzat că ar fi înșelat mai mulți bătrâni prin metoda ”împrietenirea”, reținut de polițiști... Tâlhărie la Sighetu Marmației! Trei bărbați au fost arestați după ce au furat mai multe telefoane mobile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x