Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Travestiții care au sedus şi tâlhărit un arădean, după gratii! Cum a aflat soția victimei ce i s-a întâmplat bărbatului

Cei trei travestiți care au sedus şi tâlhărit un arădean au ajuns după gratii, după ce, deghizaţi în dame de companie, l-au vrăjit pe bărbatul în vârstă de 43 de ani, dornic de aventură.

Cei trei travestiți care au sedus şi tâlhărit un arădean au ajuns după gratii, după ce, deghizaţi în dame de companie, l-au vrăjit pe bărbatul în vârstă de 43 de ani, dornic de aventură.

Pentru arădeanul de 43 de ani, fanteziile s-au spulberat odată ce au ajuns în parcarea unui mall din oraş. Acolo, noile cuceriri s-au năpustit cu electroşocuri asupra bărbatului, căruia hoții i-au furat portofelul.

Întors acasă fără bani şi acte, arădeanul şi-a ascuns păţania în faţa soţiei. Liniştea căminului s-a încheiat însă chiar a doua zi, când bărbatul s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

Autorităţile au fost alertate de paznicul centrului comercial, care a văzut întregul incident pe camerele de supraveghere.

Atacatorii au fost plasaţi iniţial sub control judiciar, însă decizia a fost contestată de procurorul de caz. Ei se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro