Antena Căutare

Travestiții care au sedus şi tâlhărit un arădean, după gratii! Cum a aflat soția victimei ce i s-a întâmplat bărbatului

Cei trei travestiți care au sedus şi tâlhărit un arădean au ajuns după gratii, după ce, deghizaţi în dame de companie, l-au vrăjit pe bărbatul în vârstă de 43 de ani, dornic de aventură.

Cei trei travestiți care au sedus şi tâlhărit un arădean au ajuns după gratii, după ce, deghizaţi în dame de companie, l-au vrăjit pe bărbatul în vârstă de 43 de ani, dornic de aventură.

Pentru arădeanul de 43 de ani, fanteziile s-au spulberat odată ce au ajuns în parcarea unui mall din oraş. Acolo, noile cuceriri s-au năpustit cu electroşocuri asupra bărbatului, căruia hoții i-au furat portofelul.

Întors acasă fără bani şi acte, arădeanul şi-a ascuns păţania în faţa soţiei. Liniştea căminului s-a încheiat însă chiar a doua zi, când bărbatul s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

Autorităţile au fost alertate de paznicul centrului comercial, care a văzut întregul incident pe camerele de supraveghere.

Atacatorii au fost plasaţi iniţial sub control judiciar, însă decizia a fost contestată de procurorul de caz. Ei se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Un nou caz de meningită meningococică, confirmat la o pacientă de 18 ani din Botoșani. Ministrul Sănătății: „A fost o is... Mărturiile șefei creșei groazei din Iași, după ce ar fi fost bătută de un părinte: „M-a ridicat de pe scaun şi m-a izbit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x