Antena Căutare

Toamna se numără... achizițiile! Vânzări de un milion euro în trei zile pentru iPhone 7 şi 7 Plus pe un singur site din România

În doar trei zile, românii au precomandat şi achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 şi 7 Plus, în valoare de 1 milion euro, pe un retailer care a pus la vânzare cel mai nou smartphone de la Apple.

În doar trei zile, românii au precomandat şi achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 şi 7 Plus, în valoare de 1 milion euro, pe un retailer care a pus la vânzare cel mai nou smartphone de la Apple.

Precomenzile pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost listate pe un singur site din România, începând cu data de 9 septembrie. Potrivit informaţiilor retailer-ului, aceasta a fost şi data cu cele mai multe achiziţii, toate achitate integral. Cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB - Black, respectiv iPhone 7 Plus - 128GB Jet Black.

Peste 65% dintre clienţi au achiziţionat noul iPhone alături de accesorii de protecţie, cele mai cumpărate find sticla şi husa de protecţie, urmate de garanţia extinsă.

Preţul telefoanelor este cuprins între 3.499 lei şi 5.099 lei, în funcţie de dotările tehnice.

Cook&Play, cel mai savuros canal AntenaPlay. Nu trebuie să-l ratați!... David, sculptura perfectă. Cum a scos Michelangelo piatra din gunoi și cum i-a dat viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x