Antena Căutare

Top 3 decorațiuni interioare perfecte pentru casa ta

Să îți decorezi locuința este probabil unul dintre cele mai frumoase lucruri, deoarece vei putea personaliza casa după bunul tău plac. Deși decoratul nu este treabă ușoară..

Să îți decorezi locuința este probabil unul dintre cele mai frumoase lucruri, deoarece vei putea personaliza casa după bunul tău plac. Deși decoratul nu este treabă ușoară, cu decorațiunile interioare potrivite vei reuși să îți transformi casa în cel mai frumos loc de pe pământ.

Dacă vrei să dai o notă interesantă locuinței tale, atunci trebuie să îți îndrepți atenția către decorațiunile interioare vintage.

Așadar, te invităm să descoperi, în rândurile ce urmează, un top 3 al decorațiunilor interioare perfecte pentru casa ta, fie că alegi să le incluzi în living, în dormitor, hol sau alte încăperi ale locuinței.

1. Mașină de scris - o decorațiune interioară care nu trebuie să îți lipsească din casă, mai ales dacă ești meseria ta are legătură cu creația și cu scrisul. Imaginează-ți cum într-o zi superbă de toamnă, te vei așeza la mașina de scris, în fața geamului din living, cu o cană de ceai fierbinte în mână și te vei apuca de scris, inspirat fiind de peisajul tomnatic de poveste.

2. Telefon vintage - o decorațiune interioară ce își poate găsi foarte ușor locul pe dulapul de pe hol, lângă bolul vintage în care îți puii cheile când ajungi acasă. Un astfel de accesoriu vintage poate scoate cu ușurință din anonimat orice hol sau încăpere.

3. Pickup - vinilurile sunt iar la moda și sigur ai și tu câteva primite de la părinții sau bunicii tăi. Dacă îți dorești să faci o călătorie în timp și să te bucuri de muzică așa cum o făceau și ei, ai nevoie de un pickup. Livingul tău va căpăta un aer boem datorită alegi să întregești seria decorațiunilor interioare, cu un pickup vintage.

Dacă vrei să descoperi mai multe decorațiuni interioare vintage, intră AICI, însă nu înainte de a face o vizită pe Lajumate.ro, locul unde poți vinde sau cumpăra rapid tot ce ai nevoie.

Autobuzele școlare, introduse în premieră în Alba Iulia... Când te ia Doru de Octavian Dumitru. Cel mai simpatic actor român vine duminică, 27 octombrie la Antitalent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x