Antena Căutare

Tripleții abandonați la naștere au fost adoptați de o mamă și de fiica ei. Cine sunt femeile care au făcut gestul impresionant

În urmă cu trei săptămâni la maternitatea din Baia Mare a avut loc o poveste extrem de emoționantă. O mămică a dat naștere a trei frățiori cu o lună înainte de termen, iar mai apoi a decis să îi abandoneze din cauza necazurilor și condițiilor grele de acasă. Iată ce s-a întâmplat cu bebelușii la trei săptămâni distanță.

Colaj cu femeile care au adoptat cei trei tripleți.
Tripleții abandonați la naștere au fost adoptați de o mamă și de fiica ei. | Antena 1

O mămică din Maramureș care a dat naștere unor tripleți a decis să îi abandoneze în maternitatea din Baia Mare, iar vestea s-a viralizat rapid. Din cauza unor condiții greu de imaginat, mămica a ales să îi lase pe copii în maternitate.

Cei doi băieți și surioara lor s-au născut prematur prin cezariană fără să prezinte probleme de sănătate. Cei trei bebeluși sunt născuți în prima zi a lunii noiembrie și sunt perfect sănătoși. Cu toate că ar fi putut să apară complicații, cei mici sunt voioși și nu întâmpină probleme în dezvoltare.

Citește și: Alina Laufer, despre cum i-a afectat familia accidentul rutier din vară: „Am crezut că o să treacă”. Ce a spus despre gemenii săi

Soarta tripleților a luat o întorsătură neașteptată

Angajații spitalului au fost impresionați de povestea celor trei bebeluși și nu și-au dorit ca aceștia să plece în familii separate din maternitate. Dorința acestora s-a îndeplinit rapid, după ce o mamă și fiica ei, asistente maternale, au ales să îi adopte pe toți pentru a le oferi o viață mai bună.

Micuții au fost botezați în spital și poartă numele de Mihai, Gabriel și Gabriela, deoarece în timpul în care aceștia erau internați a avut loc Sfânta Sărbătoare a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

Citește și: O mamă a comandat un tort în formă de minion pentru fiul ei, însă ceea ce a primit a dezgustat-o. Cum a arătat, de fapt, prăjitura

Directorul medical al Spitalului Județean din Baia Mare a ținut să facă o declarație cu privire la poveste care i-a emoționat cu adevărat pe toți angajații.

„Cei trei copii s-au născut acum trei săptămâni. Au ajuns la greutatea optimă pentru a putea fi externați. Fetița trebuie să mai crească un picuț, probabil până la sfârşitul săptămânii va merge și ea în familie” a declarat Bogdan Lucian, directorul medical.

Citește și: O femeie a născut șase bebeluși în zece minute. Cazul extrem de rar a uluit o comunitate întreagă de medici

Femeia și fiica acesteia, asistente maternale, au făcut și ele câteva declarații care au stârnit emoții puternice.

„Am fost anunțați de DGASPC că sunt trei copii și se va aproba nouă pentru că sunt asistentă și eu și fiica mea. Sperăm să fie copiii sănătoși. Nu vor fi despărțiți. Am avut un pic de emoții, bineînțeles, și ne-am dorit copiii să vină în familia noastră. Vrem să-i ajutăm, să-i creștem” a declarat femeia care a facut o faptă ce i-a uimit pe mulți dintre internauți.

Citește și: Ce e în neregulă în această poză? O mamă trage un semnal de alarmă. Puțini părinți își dau seama

Fiica femeii, care este și ea asistentă, a precizat faptul că acasă este totul pregătit pentru venirea celor trei și că emoțiile pe care le-a avut au depășit orice așteptare.

„Cu pătuţuri, din toate câte trei bineînțeles, cu emoții, hăinuțe, cumpărături. A fost foarte emoționant, ca și cum m-aș duce după propriul meu copil, nu vă puteți imagina. Mă pun în situația lor pentru că mai am doi copii acasă proprii și suferința lor nu o poate alina, mama e mamă. Noi încercăm din toată inima să fie foarte bine"

Citește și: Alocațiile vor crește în 2024. Care este suma pe care o vor primi copiii

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Carnea de pui poate fi înlocuită cu succes. Ce aliment poate fi consumat în perioada postului în locul preparatelor inte... Un român s-a prezentat la poliție pentru a anunța dispariția soției sale. Unde a fost descoperită l-a lăsat pe bărbat fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x