Antena Căutare

Vestea tulburătoare care l-ar fi împins pe Stephan Pelger la gestul de a-și pune capăt zilelor. Ce tocmai aflase designerul

Apropiații sunt devastați de vestea morții fulgerătoare a designerului la vârsta de 44 de ani. Pe măsură ce zilele se scurg de la tragicul eveniment, apar tot mai multe ipoteze și detalii cu privire la ultimele clipe din viața sa. Ce veste tocmai aflase Stephan Pelger!

Vestea tulburătoare care l-ar fi împins pe Stephan Pelger la gestul de a-și pune capăt zilelor. Ce tocmai aflase designerul Galerie
Vestea tulburătoare care l-ar fi împins pe Stephan Pelger la gestul de a-și pune capăt zilelor. Ce tocmai aflase designerul | Captură Instagram/Antena 1

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în cursul zilei de 8 iunie 2023, de către un vecin, care ar fi alertat oamenii legii, potrivit Spynews.

Designerul avea 44 de ani, iar apropiații au rămas fără glas în momentul în care au aflat că acesta a decis să își pună capăt zilelor, mai ales că nu ar fi dat semne că are de gând să recurgă la acest gest radical.

Citește și: Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani. Designerul a fost găsit fără suflare în locuința sa, poliția face investigații

Vestea tulburătoare care l-ar fi împins pe Stephan Pelger să își pună capăt zilelor

Deși nimeni nu știe cu exactitate ce era în sufletul lui Stephan Pelger atunci când a ales să se sinucidă, apropiații designerului știau că acesta suferă de insomnii și depresie. Inclusiv, Stephan Pelger a discutat, în ultimele apariții televizate, despre problemele cu care se confruntă.

Acum, o nouă ipoteză enunțată de jurnalistul Sorin Ovidiu la Antena 3 ar spune că designerul ar fi aflat, cu doar o seară în urmă de tragicul eveniment, că mătușa lui din Germania, cu care avea o relație foarte apropiată, ar fi murit, potrivit unei publicații online de la noi.

Ulterior, după aflarea veștii triste, se pare că Stephan Pelger ar fi mers la restaurantul despre care s-a tot vehiculat în ultimele zile în presă, acolo unde a consumat mai multe pahare de alcool și a stat de vorbă cu patronul localului.

Designerul i-ar fi povestit acestuia că se gândește la o rudă din străinătate care ar fi murit, potrivit publicațiilor de știri online de la noi. Cu toate acestea, Stephan Pelger nu ar fi dat niciun semn că ar recurge la fapta disperată, chiar patronul terasei precizând că gesturile sale nu i-au dat deloc de gândit.

Mai mult decât atât, Cosmin, patronul restaurantului, a mai adăugat că, pe măsură ce au petrecut timp împreună, Stephan Pelger ar fi început să se destindă și să nu se mai gândească la tragedia din familia lui:

„Frământarea lui era pentru mătușa lui din Germania, asta mi-a spus, că a făcut mătușa lui infarct în Germania, de aia e supărat, n-a dormit cu o noapte înainte și de aceea am luat și decizia de a sta cu el la masă, am zis hai să mai povestim. (...) În primă fază, era foarte supărat, dar la plecare a plecat zâmbind, nu mi-a trecut o secundă prin cap că are în gând așa ceva, mai ales că făcuse rezervare pentru a doua zi la restaurant pentru el și încă două prietene.”, a declarat patronul restaurantului, citat de o publicație de știri online de la noi.

Citește și: Cum le vorbești copiilor despre deces. Care sunt sfaturile specialiștilor pentru astfel de situații

Patronul localului a mai precizat că, cel mai probabil, Stephan Pelger nu s-ar fi putut obișnui cu faptul că mătușa lui tocmai murise:

„(...) Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult. (...) Întâmplarea cu mătușa lui, că am înțeles că a decedat, cred că i-a pus capăt.”, a mai spus patronul restaurantului, citat de sursele menționate mai sus.

Citește și: Ce scuză a folosit Stephan Pelger ca să lipsească de la un eveniment, chiar cu o zi înainte să moară. Ce noi detalii s-au aflat

Ce scuză a folosit Stephan Pelger ca să lipsească de la un eveniment, chiar cu o zi înainte să moară. Ce noi detalii s-a... Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire lui Papa Francisc, după operația la nivelul abdomenului. Câte zile va mai sta in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x