Antena Căutare

Atenționare de maximă importanță! Este Cod portocaliu extins în țară! Zonele afectate de ninsori și viscol, în următoarele ore

Noi atenționări de Cod portocaliu de ninsori și viscol au fost  emise, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe zone ale țării.

Noi atenționări de Cod portocaliu de ninsori și viscol au fost emise, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe zone ale țării.

Codul portocaliu este valabil, până la ora 21.00, în județele Vâlcea și Gorj, în zona de munte de peste cota 1.800 de metri.

Aici se va semnala ninsoare moderată însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 80-100 km/h, ce determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri.

De asemenea, potrivit ANM, este Cod portocaliu, tot până la ora 21.00, în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în zona de munte de peste cota 1800 de metri.

Aici se va semnala ninsoare însoțită de vânt cu viteze la rafală de peste 100...120 km/h, ce determină scăderea vizibilității sub 50 de metri.

De asemenea, o atenționare de Cod galben de ninsori și vânt este valabilă în zona joasă din județul Mureș, până la ora 16.00.

Alte atenționări de Cod galben de vânt sunt valabile, până la ora 17.00, în județele Olt, Teleorman, Arad, Bihor, Timiș, Mehedinți și Dolj, iar până la ora 18.00, în zina joasă din județele Cluj, Sălaj și Satu Mare.

ANM, actualizare prognoza meteo. Vremea 12 februarie-13 martie 2019... Ploaia din Capitală se va transforma în ninsoare în următoarele ore. Cât va ninge în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x