Antena Căutare

Alertă meteo: 29 de județe sub cod galben. Ploi torențiale și cantități de apă însemnate

ANM a emis noi avertizari meteo care anunta manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si cantitati de apa insemnate. Alerta meteo valabila incepand de joi de la ora 10 pana luni la ora 10.

ANM a emis noi avertizări meteo care anunță manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate. Alertă meteo valabilă începând de joi de la ora 10 până luni la ora 10.

Potrivit ANM, în intervalul 06 iunie, ora 10 – 10 iunie, ora 10 vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor.

Citește și: Vremea în București 6 - 7 iunie. ANM: temperaturi în creştere urmate de ploi

Vremea 6 iunie. ANM, cod galben

Alertă meteo: 29 de județe sub cod galben. Ploi torențiale și cantități de apă însemnate

Sunt anunțate manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate în intervalul 06 iunie, ora 10 – 06 iunie, ora 22.

Meteo România. În intervalul menționat în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, în nordul Olteniei, local în Moldova și Transilvania, precum și în zonele de munte, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și pe arii restrânse 35...50 l/mp.

Citește și: Vremea 5 iunie - 1 iulie. ANM anunță când scăpăm de ploi

Canicula cuprinde toată țara. ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea până pe 1 iulie... Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și temperaturi de peste 30 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x