Antena Căutare

Vremea în București 6 - 7 iunie. ANM: temperaturi în creştere urmate de ploi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo pentru Capitală. Află cum va fi vremea în București pe 6 și 7 iunie.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo pentru Capitală. Află cum va fi vremea în București pe 6 și 7 iunie.

Potrivit ANM: Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor.

Citește și: Informare meteorologică ploi torențiale. Cum va fi vremea în weekend

Vremea în București

Meteo joi (06 iunie), cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seara, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

Meteo vineri (07 iunie), vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Sursa: meteoromania.ro

Citește și: Vremea 5 iunie - 1 iulie. ANM anunță când scăpăm de ploi

Vremea 6 iunie 2019. Prognoza meteo anunță ploi, descărcări electrice și grindină... Informare meteorologică ploi torențiale. Cum va fi vremea în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x