Antena Căutare

Noi ALERTE meteo! Vremea o ia RAZNA complet în mai multe județe, în următoarele ore

Trei atenționări de Cod galben de vânt puternic au fost emise, miercuri seară, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), acestea fiind valabile în cinci județe din țară, în următoarele ore.

Trei atenționări de Cod galben de vânt puternic au fost emise, miercuri seară, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), acestea fiind valabile în cinci județe din țară, în următoarele ore.

Astfel, în județele Gorj și Dolj, până joi, la ora 01.00, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.

Cea de-a doua atenționare ANM de Cod galben de vânt este valabil până joi, la ora 04.00, în zona de litoral din județele Constanța și Tulcea.

Aici se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală viteze de 55 km/h.

O altă atenționare de Cod galben de vânt este valabilă până la ora 3.00 în județul Mureș, unde se vor semnala intensificări ale vântului care local vor atinge la rafală 60-65 km/h.

În alte zone din țară, în următoarele ore, sunt valabile atenționări de Cod portocaliu de vânt puternic și ninsoare viscolită.

E JALE! Codul PORTOCALIU se EXTINDE! Încă o zonă a țării va fi afectată de NINSORI și vânt puternic... Nu scăpăm de vremea rea! Zonele în care e COD GALBEN de vânt puternic și NINSORI VISCOLITE ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x