Antena Căutare

Cum va fi vremea la mare și la munte. Prognoza meteo 31 iulie-11 august

Prognoza meteo ANM pentru intervalul 31 iulie- 11 august arată că vremea va fi schimbătoare pe parcursul primelor zile, cu temperaturi sub media perioadei, iar apoi va deveni caniculară.

Vremea la mare

Prognoza meteo ANM pentru intervalul 31 iulie- 11 august arată că vremea va fi schimbătoare pe parcursul primelor zile, cu temperaturi sub media perioadei, iar apoi va deveni caniculară.

  • Vremea la mare

La începutul intervalului, media temperaturilor maxime va crește spre 32 de grade în data de 31 iulie. Va urma o răcorire a vremii, care în ultima zi a primei săptămâni va aduce media maximelor termice la 26 de grade. Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor avea, în medie, valori de 28 de grade. Temperaturile minime vor avea cea mai ridicată medie de 22 de grade în dimineața de 1 august, cea mai mică de 16...17 grade în intervalul 4-6 august, iar ulterior aceasta va oscila ușor în jurul a 18 grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai mare în intervalul 1-4 august.

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi scăzute și ploi

  • Vremea la munte

Media valorilor termice maxime se va situa între 15 grade pe 4 august și 21 de grade 31 iulie, iar cea a temperaturilor minime, va fi cuprinsă între 7 grade în dimineața zilei de 5 august și 13 grade în primele trei dimineți ale intervalului celor două săptămâni. Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză.

Citește și: Vremea la munte și la mare: Prognoza meteo pe o lună în Grecia, Turcia, Bulgaria

  • Vremea 12 - 19 august 2019

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. În același timp o să avem parte de cantități de precipitații peste normalul acestei perioade în regiunile nordice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

  • Vremea 19 - 26 august 2019

Spre sfârșitul lunii august mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Prognoza meteoanunță, cantitățile de precipitațiiestimat pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, nord-estice și centrale, iar în restul teritoriului vor fi apropiat de cele normal pentru această săptămână.

Vremea în România:

  • Un an cu două anotimpuri

2019 este un an al fenomenelor extreme dictate de o creştere a temperaturii medii anuale. Cu alte cuvinte, vremea se încălzeşte, iar vara câştigă mai multe luni.

  • Secetă la toamnă

La toamnă ne ameninţă seceta prelungită. Vortexul polar va continua să schimbe agresiv anotimpurile în România. Aerul rece polar va coborî tot mai des spre ţara noastră şi, când va întâlni aerul umed mediteranean, va aduce fenomene extreme. Vremea va influenţa radical şi agricultura

Citește și: Vremea în vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie, august: cât de cald va fi

Meteo București 31 iulie 2019. Atenție, vin furtunile! Vremea pe ore... Meteo august 2019. Vremea: caniculă, ploi și instabilitate atmosfecrică...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x