Antena Căutare

În câteva ore, România a trecut prin mai multe anotimpuri. ANM anunță un nou val de ploi în aproape toată țara și ninsori la munte

În ultima lună de primăvară, în mai multe localităţi a venit iarna. Un front de aer rece a adus grindină în oraşe şi zăpadă la munte. Pe vârfu Omu, rafale de peste 100 de kilometri pe oră au făcut ca temperatura resimţită să fie de -10 grade.

În Vaslui, vijelia a lăsat mai multe localităţi fără curent electric.

ANM, nouă avertizare de vreme rea până joi seara

Pentru intervalul miercuri ora 13:30 – joi ora 21:00, ANM a emis o informare generală, în care anunță în cea mai mare parte a țării intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de peste 45...55 km/h. La munte rafalele vor depăși 60...70 km/h și se vor semnala precipitații mixte.

Citește și: România, între ploi torențiale, vijelii și ninsori! Zona din țară în care zăpada s-a așternut ca-n mijlocul iernii (VIDEO)

Local și temporar în nord, centru, est și sud-est va ploua moderat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică (averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice).

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și punctiform 30 l/mp.

Vremea o ia razna! Viscol, ploi torențiale și vânt puternic, în România, în următoarele ore. Care sunt zonele afectate... Video | Dimineață de poveste în Brașov. Ninsoarea a scos utilajele de deszăpezire pe drumuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x