Antena Căutare

Două zile de COD GALBEN! Va fi urgie în 13 judeţe: ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Acestea sunt judeţele afectate

ANM a emis o avertizare meteo de tip COD GALBEN pentru multe județe din țară. Vom avea parte de ploi cu caracter torențial, furtuni puternice, grindină și descărcări electrice.

ANM a emis o avertizare meteo de tip COD GALBEN pentru multe județe din țară. Vom avea parte de ploi cu caracter torențial, furtuni puternice, grindină și descărcări electrice.

Codul GALBEN este valabil din 3 septembrie 2018, de la ora 15:00 și va expira pe 4 septembrie la ora 23:00.

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Sibiu, Sălaj, Timiş şi Vâlcea.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

În celelalte regiuni, cu precădere în zonele de munte, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în intervale scurte de timp.

Vremea se strică din nou! Ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 9 septembrie... Prognoza meteo în următoarele 2 săptămâni - diferențe mari de vreme între zi și noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x