Căutare Live

Europa, afectată de schimbarea CLIMEI. Specialiştii au făcut publice previziuni sumbre! Ce se va întâmpla cu vremea

Temperaturile peste valorile termice medii normale vor continua în perioada septembrie - noiembrie în cea mai mare parte a Europei, conform prognozelor prezentate de The Weather Company.


Temperaturile peste valorile termice medii normale vor continua în perioada septembrie - noiembrie în cea mai mare parte a Europei, conform prognozelor prezentate de The Weather Company.

''În numeroase regiuni din nordul şi vestul Europei, inclusiv în Marea Britanie, tocmai am asistat la cea mai călduroasă perioadă mai - iulie (din istorie)'', a declarat meteorologul şef Todd Crawford de la The Weather Company, deţinută de IBM.

Vremea mai călduroasă decât în mod obişnuit va continua, cu precădere în nordul Europei, până în luna noiembrie.

''Cele mai timpurii dovezi sugerează, însă, că am putea avea parte de vreme semnificativ mai rece în special în a doua jumătate a iernii'' , a adăugat Crawford.

Şi în China, care s-a confruntat anul acesta cu cea mai călduroasă vară din anul 1961, prognozele prevăd pentru luna septembrie, în majoritatea regiunilor ţării, o temperatură medie apropiată sau uşor mai ridicată decât cea din ultimii ani, potrivit datelor Serviciului de Meteorologie, citate marţi de agenţia Xinhua.

Vremea 29 august. Prognoza meteo anunță cate zile de caniculă vom avea... Vremea 30 august. Prognoza meteo anunță temperaturi peste limita normalului...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri