Căutare Live

Vremea 30 august. Prognoza meteo anunță temperaturi peste limita normalului

Vremea din 30 august se anunță extrem de călduroasă în România. Prognza meteo pentru ziua de joi aduce temperaturi care pot depăși limita normalului acestei perioade.

vremea 30 august 2018

Vremea din 30 august se anunță extrem de călduroasă în România. Prognza meteo pentru ziua de joi aduce temperaturi care pot depăși limita normalului acestei perioade.

Citește și vremea în luna septembrie

Citește și prognoza meteo până duminică

Vremea 30 august 2018 în România

Potrivit vremea.ro, joi cerul va fi senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 26-31 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 26-31 de grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în extremitatea sudică a regiunii.

Vremea la București, 30 august 2018

Potrivit vremea ido, în Capitală, vremea continuă să fie deosebit de frumoasă, fără ca ploile să strice în vreun fel cheful românilor pentru... relaxarea din weekend. Cerul va fi parțial înnorat pe timpul zilei, însă norii se vor dispersa pe parcursul nopții. Temperaturile maxime și minime la București se vor încadra între 30°C și 17°C, iar probabilitatea ploilor este... inexistentă. Vântul va sufla slab dinspre NE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Vântul va fi variabil pe parcursul nopții. Bucureștenii vor avea parte de vreme frumoasă și în prima săptămână din septembrie. Cât despre toamnă... ei bine, se lasă încă aștepată!

Prognoza metei 30 august la munte

Deși temperaturile mai scad cu trei grade față de ziua precedentă, vremea se anunță frumoasă și călduroasă. Noutatea va fi că... și la munte vom scăpa de ploi chiar pentru o perioadă bună de-acum încolo. Cerul se va menține în mare parte senin, iat temperaturile se vor încadra între 27°C și 14°C, iar vântul va sufla pe direcția SE. Șansele de ploaie sunt aproape minime, iar vremea se va menține la aceste valori cel puțin și în prima săptămână a lunii septembrie.

Europa, afectată de schimbarea CLIMEI. Specialiştii au făcut publice previziuni sumbre! Ce se va întâmpla cu vremea... Vremea în București 30 august 2018. Temperaturi ridicate în Capitală...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri