Căutare Live

Ger extrem și ninsori abundente. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 31 decembrie - 13 ianuarie

Ger extrem și ninsori abundente. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 31 decembrie 2018 - 13 ianuarie 2019. Sunt prognozate minime de -17 grade la munte.

prognoza meteo pe 2 saptamani 31 decembrie- 13 ianuarie

Ger extrem și ninsori abundente. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 31 decembrie 2018 - 13 ianuarie 2019. ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, pentru fiecare regiune. Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute și ninsori în prima săptămână, după care în ce de-a doua săptămână temperaturile cresc ușor. Sunt prognozate minime de -17 grade la munte.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie BANAT

În primele trei zile media temperaturilor maxime va avea variații între 3 și 5 grade, apoi va scădea, astfel că între 3 și 7 ianuarie se va situa între -2 și 0 grade. În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între -6 și -4 grade. Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie CRIŞANA

Până în data de 2 ianuarie temperaturile maxime se vor situa în medie între 2 și 4 grade, iar minimele între 0 și -2 grade. În următoarele 5 zile se va resimți o răcire a vremii, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între -4 și -2 grade, iar media minimelor va fi în general între -9 și -6 grade. Din 8 ianuarie se va încălzi treptat, astfel că media valorilor termice diurne se va apropia de 0 grade, iar a celor nocturne va tinde spre -5 grade. Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie TRANSILVANIA

Valorile termice nu vor avea variații semnificative în primele trei zile, când media maximelor va fi de 1...2 grade, iar a minimelor de -4...-3 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel că până în data de 7 ianuarie temperaturile diurne vor avea în medie între -6 și -3 grade, iar cele nocturne în general între -10 și -12 grade și vor caracteriza o vreme geroasă. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, dar media maximelor termice nu va mai depăși -2 grade, iar cea a minimelor -8...-7 grade. Trecător vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general slabe cantitativ, aproape zilnic.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie MARAMUREŞ

Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză valorile termice vor fi în general în scădere, de la o medie a maximelor de 3 grade, până la -6 ...-5 grade între 4 și 7 ianuarie și de la o medie a minimelor de 0...-1 grad, până la -10...-12 grade, în același interval de timp. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu aproximativ 3...4 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi, mai importante cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie MOLDOVA

În primele trei zile de prognoză temperatura aerului va fi relativ constantă, media maximelor se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar a minimelor în jurul a -3 grade. Între 3 și 7 ianuarie se va răci treptat cu aproximativ 6 grade, apoi se va încălzi din nou, dar media temperaturilor diurne nu va mai depăși 0 grade, iar a celor nocturne -6...-5 grade. Trecător vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi și mai ales în jumătatea de nord a regiunii.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie DOBROGEA

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Până în data de 3 ianuarie valorile termice nu vor avea variații semnificative, media maximelor va fi de 3...4 grade, iar a minimelor de -1...-2 grade. În următoarele patru zile se va răci cu aproximativ 4...5 grade, apoi se va încălzi ușor, astfel că maximele vor fi în medie de -1...0 grade, iar minimele de cel mult -6...-5 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, va fi mai mare după data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie MUNTENIA

În primele trei zile de prognoză media temperaturilor diurne va fi de 3...4 grade, iar a celor nocturne se va situa în jurul valorii de -3 grade. Valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute vor fi între 3 și 7 ianuarie, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că media maximelor va putea atinge 1...2 grade, iar cea a minimelor -6...-5 grade. Din data de 3 ianuarie va crește probabilitatea ca trecător să apară precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie OLTENIA

Între 31 decembrie și 2 ianuarie valorile termice se vor menține relativ constante; media maximelor va fi de 4 grade, iar cea a minimelor de -2 grade. În următoarele 4 zile se va răci și vor fi temperaturi maxime ce se vor situa în medie între -2 și 1 grad și minime între -9 și -4 grade. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu 3...4 grade. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ninsoare, trecătoare slabe cantitativ și în general pe arii restrânse, va fi mai ridicată din data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 31 decembrie - 13 ianuarie LA MUNTE

Media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17...-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie). Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

Alertă meteo de vreme rea în România! Cod galben de ceață extins în multe județe... Vremea de Bobotează 2019. Temperaturi de -17 grade și ninsori. Cele mai geroase zile din 2019...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri