Antena Căutare

Vremea 31 decembrie. Prognoza meteo anunță ger puternic și ceață

Vremea din 31 decembrie se anunță geroasă și cu ceață. Prognoza meteo aduce vreme mohorâtă și deosebit de rece în noaptea de Anul Nou. 

Vremea 31 decembrie. Prognoza meteo anunță ger puternic și ceață
vremea 31 decembrie

Vremea din 31 decembrie se anunță geroasă și cu ceață. Prognoza meteo aduce vreme mohorâtă și deosebit de rece în noaptea de Anul Nou.

Potrivit vremea.ro, Luni, în ultima zi a anului 2018, vremea va fi închisă în toată țara. În vest, centru și nord vor continuă să cadă precipitații mixte pe spații extinse, în timp ce în sud și est acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie, doar în noaptea dintre ani urmând să se producă o transformare temporară în lapoviță și ninsoare și în aceste regiuni. Cantitățile de apa așteptate să cadă, nu vor fi semnificative, numai la munte și în nordul extrem fiind așteptați să se mai depună până la 3-5 centimetri de zăpada.

Vântul va suflă moderat în Banat și Crișana și mai mult slab în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -1…4 grade în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului), 3-8 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…4 grade în Moldova.

Vremea în București, 31 decembrie

Vremea în București, în ultima zi din 2018 anunță cer acoperit de nori, atmosferă mohorâtă și rece. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -1°C. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre E la amiază și 6 km/h dinspre NE, pe timpul nopții. Norii vor acoperi complet cerul, dar nu vor cădea precipitații.

Prognoza meteo 31 la munte

Cerul va fi parțial noros, iar temperaturile sunt în scădere. Valorile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -7°C. Noaptea de Anul Nou va fi geroasă la munte și încețoșată. Nu sunt așteptate însă precipitații. Vremea se va ameliora ușor în zilele următoare.

Vremea se schimbă total în noaptea de Revelion și în primele 2 zile din 2019! Noul an aduce ninsori și fenomene meteo ex... Alertă meteo de vreme rea în România! Cod galben de ceață extins în multe județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x