Meteo 10 ianuarie 2019. Cum va fi vremea joi în România

Meteo 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi scăzute în România. Cum va fi vremea la București și a munte.

meteo 10 ianuarie

Meteo 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi scăzute în România. Cum va fi vremea la București și a munte.

Potrivit vremea.ro, Joi se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea țării noastre, însă acestea se vor retrage din jumătatea sudică după orele prânzului. Local se mai pot depune până la 5-10 centimetri de zăpada, îndeosebi în Moldova. Vântul va suflă moderat în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului), 1-6 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -3…2 grade în Moldova.

Meteo 10 ianuarie. Vremea în București

La București sunt anunțate ninsori, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și-1°C. Cantitățile de precipitații ating <1 L/m² pe parcursul zilei și 8 L/m² pe parcursul nopții. Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar ninsorile vor continua și vineri.

Meteo 10 ianuarie. Vremea la munte

La munte, cerul va fi acoperit de nori, temperatturile maxime și minime se vor încadra între -1°C și -5°C. Ninsorile sunt tot mai însemnate cantitativ, iar vântul va sufla cu putere. Cantitățile de precipitații vor atinge 8 L/m² pe timpul nopții.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece. ANM a emis o informare meteorologică de vreme severă în România, care intră în vigoare începând de miercuri noapte și până vineri la prânz. Vezi aici ce se întâmplă cu vremea în intervalu menționat.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri