ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 10-16 ianuarie

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo pentru perioada 10-16 ianuarie. Afla cum va fi vremea si care sunt temperaturile estimate pentru aceasta perioada.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoză meteo pentru perioada 10-16 ianuarie. Află cum va fi vremea și care sunt temperaturile estimate pentru această perioadă.

Perioada se va caracteriza printr-o vreme în general normală sub aspect termic, în cea mai mare parte a ţării.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -10...4°C, limite apropiate de mediile multianuale, în toate zonele.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între -7...7°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -14...2°C la nivelul întregii ţări, valori mai scăzute fiind posibile în zonele depresionare, producându-se îngheț la sol.

Se prognozează precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, dar și mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare), acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului, izolat cu aspect de viscol. Local, se pot înregistra cantități de apă mai însemnate din punct de vedere agricol.

Vreme geroasă până în februarie. ANM prognoza meteo ianuarie-februarie 2019

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri