Antena Căutare

Meteo 10 mai 2019. Ploi în România! Vremea Brașov, București și Constanța

Meteo 10 mai 2019. Vremea Brașov, București și Constanța. Prognoza meteo a zilei de vineri în România, anunțată de ANM: Nu scăpăm de ploi, dar temperaturile sunt în creștere.

Meteo 10 mai 2019. Ploi în România! Vremea Brașov, București și Constanța
vremea 10 mai 2019

Meteo 10 mai 2019. Vremea Brașov, București și Constanța. Prognoza meteo a zilei de vineri în România, anunțată de ANM: Nu scăpăm de ploi, dar temperaturile sunt în creștere.

ANM anunță prognoza meteo în România pentru ziua de vineri, 10 mai 2019. Meteorologii spun că vremea va fi în continuare instabilă. Ploi locale sunt așteptate în mare parte din țară, dar temperaturile sunt în creștere treptată, cu valori nmaxime de 22 de grade C, în zona de Sud a țării. Buletinul meteo al ANM anunță că vineri, intensificările vântului nu vor mai pune probleme mari, ca în zilele precedente, ci acestea se vor manifesta doar pe crestele montane, unde se înregistrează rafale de peste 60-70 km/h.

Vremea București, prognozată de ANM, indică o ameliorare, însă în noaptea de joi spre vineri pot apărea ploi, la fel și în cursul zilei de vineri sunt anunțate averse. Cât privește temperaturile, acestea ajung la o valoare de 19-20 de grade, la amiază, iar temperatura minimă coboară până spre 7-8 grade C. Află prognoza meteo detaliată pentru orașe din România, precum București, Brașov sau Constanța.

Vremea București 10 mai 2019

Buletinul meteo al vremeaido.ro anunță că vremea ido anunță ploi, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Temperaturile se vor încadra între 17°C și 8°C, iar vântul va sufla în rafale ce pot atinge maxime de 24 km/h. Pe parcursul nopții sunt șanse mari de verse sub formă de furtuni și descărcări electrice. Sâmbătă și duminică, prognoza meteo nu indică ploi.

Meteo Brașov, 10 mai 2019

Vremea Brașov anunță ploi și temperaturi maxime ce se vor încadra între 12°C și 5°C. Ploile sunt anunțate și în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar și în cursul zilei de sâmbătă. Valorile termice se vor încadra între 12°C și 5°C, iar vântul va sufla în rafale de 29 km/h. Cantitatea de precipitații va fi de 3 L/m² pe timpul zilei, urmând ca pe timpul nopții să se mai restrângă, până la 1 L/m².

Meteo Constanța, 10 mai 2019

Și la Constanța, vremea este ploioasă, cu indicația de furtuni cu fulgere în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Temperaturile se vor încadra între 15°C și 11°C, vântul va sufla în timpul zilei cu 22 km/h dinspre S, iar pe timpul nopții, în rafale de 35 km/h. Cantitatea de precipitații va fi de 2 L/m². Ploile vor continua și în prima zi de weekend.

Află și:

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM

Nămeţi de peste patru metri au acoperit Transalpina, cu trei săptămâni înainte de vară... Vremea în weekend 11 - 12 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi în toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x