Antena Căutare

Meteo 17 septembrie. Răsturnare de situație, vremea se schimbă radical

De marți vremea se schimbă radical, se va răci ușor în jumătatea nordică a țării, unde și cerul va fi mai mult noros. Află cum va fi vremea în București.

De marți vremea se schimbă radical, se va răci ușor în jumătatea nordică a țării, unde și cerul va fi mai mult noros. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 17 septembrie. În această zi se semnala câteva ploi slabe se vor semnala doar local la munte și izolat în Transilvania, Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. Cea mai mare problemă a zilei va fi vântul care va suflă cu rafalele ce vor ajunge până la 80-100 de km/h.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 20 și 25 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 26-31 de grade în jumătatea sudică a Moldovei și 21-26 de grade în cea nordică, cu cele mai scăzute valori așteptate în zona Obcinelor Bucovinei.(vremea.ro)

Vremea în București se anunță călduroasă, cu temperaturi de până la 32 de gtade. Vântul va sufla la rafale cu cel mult 32 km/h. Cerul va fi senin atât noaptea, cât și ziua. Pe timpul nopții temperatrurile minime pot ajunge până la 16 grade.

Citește și: Vremea 16 septembrie - 14 octombrie. ANM anunță schimbări majore

Vremea săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudvestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Sutra foto: ro.pinterest.com

Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 29 septembrie... Un val de aer polar lovește România! Vremea se răcește începând de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x