Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Meteo 19 aprilie 2019. Vremea rămâne rece și va continua să plouă

Meteo 19 aprilie 2019. Vremea va continua sa fie rece, iar precipitatiile se vor extinde in majoritatea regiuni. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Meteo 19 aprilie 2019. Vremea va continua să fie rece, iar precipitațiile se vor extinde în majoritatea regiuni. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, mai accentuate în jumătatea de est a ţării, unde vor fi ploi şi sub formă de aversă, pe arii extinse în cursul zilei şi în restrângere noaptea. În restul teritoriului, ploile vor fi posibil izolat, mai ales dupã-amiaza. La munte, la peste 1500 m, vor predomina ninsorile. În special în prima parte a intervalului, vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade şi vor caracteriza o vreme apropiată de normalul perioadei, doar în vest şi sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, cu cele mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă

Meteo în București

Prognoza meteo pentru Capitală aduce vești proaste. Vineri sunt așteptate precipitații ce vor depăși 3 L/m², însoțite de vânt și posibile descărcări electrice. Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima nopții nu va scădea sub 4 grade Celsius. Seara ploile se mai răresc, sunt așteptate averse locale(șanse de precipitații de 55%) și cantități sub 1 L/m².

Vremea la munte

Vremea va fi rece și se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 2- 4 grade, în timp ce valorile nocturne vor fi exclusiv negative şi se vor încadra între -6 şi -2 grade. Începând cu data de 23 aprilie vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, astfel încât valorile maxime diurne vor atinge 12 grade în intervalul 25 – 28 aprilie, iar cele minime vor deveni pozitive şi se vor situa în jurul valorii medii de 3 grade. Se vor semnala precipitaţii mixte în primele zile ale intervalului de prognoză, iar spre sfârşit probabilitatea pentru ploi slabe, trecătoare, va fi în creştere

Citește și:

Vremea de Florii. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, lapoviță și ninsori

Recomandari