Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Meteo București 30 iulie. Temperaturi ridicate în Capitală, vremea pe ore

Meteo Bucuresti 30 iulie. În Capitală vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei, abia pe seară este posibil ca cerul să prezinte unele înnorări. Vremea pe ore în București.

Meteo Bucurști 30 iulie. În Capitală vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei, abia pe seară este posibil ca cerul să prezinte unele înnorări. Vremea pe ore în București.

Vremea 30 iulie 2019. Prognoza meteo avertizează: est-ul României va fi cuprins de un val de caniculă. Vremea va fi în mare parte călduroasă, însă cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. În restul țării astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Meteo 30 iulie: temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 25 de grade.

Citește și: Vremea 29 iulie- 11 august 2019. Prognoza meteo România pe 14 zile: scad temperaturile!

Vremea în București 30 iulie

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, iar temperaturile maxime vor fi cuprise în 32 - 34 de grade, iar cea minimă va fi de 19 - 21 de grade.

Meteo București 30 iulie. Temperaturi ridicate în Capitală, vremea pe ore

Sursa foto: freemeteo.ro

Citește și: Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate

Recomandari