Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Vremea 30 iulie 2019. Temperaturi caniculare și averse locale

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 30 iulie, anunta temperaturi caniculare. Meteorologii avertizeaza: nu scapam de ploi! Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Meteo 30 iulie 2019.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 30 iulie, anunță temperaturi caniculare. Meteorologii avertizează: nu scăpăm de ploi! Află cum va fi vremea în București. Meteo 30 iulie 2019.

Vremea 29 iulie - 5 august 2019: în această săptămână valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Potrivit ANM, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud-ul și est-ul României. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Citește și: Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare

Vremea 30 iulie 2019. Prognoza meteo avertizează: est-ul României va fi cuprins de un val de caniculă. Vremea va fi în mare parte călduroasă, însă cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. În restul țării astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Meteo 30 iulie: temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 25 de grade.

Citește și: Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate

Vremea în București 30 iulie. În Capitală vremea va fi călduroasă ci vânt care va sufla slab și moderat. Cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, iar temperaturile maxime vor fi cuprise în 32 - 34 de grade, iar cea minimă va fi de 19 - 21 de grade.

Citește și: Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni

Recomandari