Antena Căutare

Ultimele vești de la meteorologi! Ninsorile vin de joi, temperaturile scad dramatic

Ultimele vești de la meterologi! Ninsorile vin de joi, 15 noiembrie la munte! În zilele următoare prognoza meteo anunță ploi, lapoviță și ninsori, iar temoeratirile scad brisc în toată țara!

Ultimele vești de la meteorologi! Ninsorile vin de joi, temperaturile scad dramatic
vin ninsorile de joi, 15 noiembrie, vremea

Ultimele vești de la meterologi! Ninsorile vin de joi, 15 noiembrie la munte! În zilele următoare prognoza meteo anunță ploi, lapoviță și ninsori, iar temoeratirile scad brisc în toată țara!

Meteorologii anunță că miercuri, în jumătatea de Est a ţării vremea se menţine închisă, vor fi ploi slabe. La munte, la altitudini de peste 1.000 de metri, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului va fi un cer variabil. Temperaturile maxime vor fi între 6 şi 15 grade, iar minimele nopţii între -2 şi 7 grade.

De asemenea, temperaturile scad semnificativ. Vor fi răceli uşoare de la o zi la alta şi se ajunge la valori termice normale sau uşor sub cele normale pentru această perioadă. Aceeaşi evoluţie va fi şi la Bucureşti.

Prognoza meteo miercuri 14 noiembrie

Miercuri sunt așteptate ploi, atât la munte cât și la București! Vântul va sufla în rafale e 23 km/h la munte, iar precipitațiile vor cădea atât pe perioada zilei, cât și pe perioada nopții. Sunt prognozate cantități de apă de 2 L/m² - ziua, și : 6 L/m² noaptea. Temperaturile la munte se vor încadra între 8°C și 1°C.

La București, prognoza meteo de miercuri anunță valori termice între 11 și 4 grade Celsius. Noaptea va ploua, iar cantitățile de apă ating 4 L/m².

Vremea joi 15 noiembrie 2018

Joi, vremea indică o răcire dramatică a vremii, la munte. Valorile termice se vor încadra între 4˚C și 1˚C. Vor fi lapoviță și ninsori pe timpul zilei, iar noaptea sunt prognozate doar ninsori. Vântul va sufla intens, în rafale, cu 29 km/h.

La București, joi, va ploua pe timpul zilei. Temperaturile se vor încadra între 11 și 3 grade Celsius.

Meteorologii ANM au caracterizat vremea pe care o vom avea în iarna 2018-2019. Previziunile specialiștilor indică o iarnă lungă și grea, cu ger și viscol, care se poate prelungi până în luna martie. De asemenea, marți, meteorologii ANM au emis mai multe coduri galbene de vreme severă imediată, cu episoare de ceață, burniță și rafale de vânt.

Iarna cumplită în 2018-2019! Temperaturi extreme, ger și viscol în noiembrie, decembrie si ianuarie

Iarna cumplită în 2018-2019! Temperaturi extreme, ger și viscol în noiembrie, decembrie si ianuarie... Vin fenomene extreme în România! Următoarele ierni se vor schimba dramatic: "Vom avea temperaturi record!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x