Antena Căutare

Oficial, cea mai ploioasă vară din ultimii 10 ani! Luna august, plină de precipitații

Vara încă nu se arată în România. 28 de judeţe sunt sub alertă de cod galben. Nordul Moldovei e devastat de inundaţii. La Voroneţ, apa a acoperit străzile şi a intrat în gospodăriile oamenilor. Sunt drumuri rupte de puhoaie şi turişti care fac cale întoarsă. Fenomenele periculoase se extind în toată ţara, pentru încă cel puţin o săptămână.

Vara încă nu se arată în România. 28 de judeţe sunt sub alertă de cod galben. Nordul Moldovei e devastat de inundaţii. La Voroneţ, apa a acoperit străzile şi a intrat în gospodăriile oamenilor.

Sunt drumuri rupte de puhoaie şi turişti care fac cale întoarsă. Fenomenele periculoase se extind în toată ţara, pentru încă cel puţin o săptămână.

Trăim cea mai ploioasă vară din ultimii 10 ani, spun meteorologii. Cu ploi abudndente şi fenomene extreme. 28 de judeţe sunt sub avertizare de cod galben până mâine seară. Se vor strânge 70 de litri pe metru pătrat.

Prognoza meteo în weekend. ANM anunță soare și vreme de plajă pe litoral. Cât ține căldura... Prognoza ANM: Ploi torențiale în ultimele zile din iulie: Un nou COD GALBEN de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x