Antena Căutare

Prognoza meteo 23 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 23 septembrie 2021, vremea se va menține deosebit de rece în aproape toată țara, iar temperaturile vor fi sub normalul perioadei.

vremea-23-septembrie-2021
Joi, 23 septembrie 2021, vremea se va menține deosebit de rece în aproape toată țara, iar temperaturile vor fi sub normalul perioadei. | Profimedia

Chiar dacă valorile termice de pe timpul nopții vor fi ușor mai ridicate decât în ziua precedentă în regiunile vestice și sud-vestice, vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie în aproape toată țara.

Cerul va avea unele înnorări temporar accentuate în nord, centru și nord-est, unde nu vom scăpa nici de precipitații. În restul teritoriului cerul va fi unul variabil, cu unele înnorări pe alocuri și doar izolat vom avea parte de averse.

Precipitațiile vor fi trecătoare la munte și vor apăre sub formă de lapoviță sau ninsoare, la altitudini de pe 1700 m. Vântul va sufla slab și moderat în aproape toată țara, mai puțin la munte, unde rafalele vor depăși pe creste 80 - 90 km/h.

în ceea ce privește temperaturile maxime, se vor înregistra maxime între 8 -9 grade Celsius în estul Transilvaniei și în jurul valorii de 20 de grade Celsius în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei. Totodată, temperaturile minime se vor încadra între 1 - 10 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud, unde vor exista condiții de brumă. Dimineaţa, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.

Prognoză meteo 23 septembrie 2021, București

Și în Capitală vom avea parte de o vreme rece și temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului. Vântul va sufla slab și moderat, iar cerul se va menține variabil, cu unele înnorări temporar accentuate în cea de-a doua parte a zilei și noaptea.

Citește și: Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 - 18 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 6 - 7 garde Celsius, iar 4 grade Celsius în zona periurbană. Șansele de precipitații sunt unele mici de aproape 10%.

Prognoză meteo 23 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de joi din principalele orașe ale țării:

Oradea – 17°C

Timișoara – 16°C

Baia Mare – 14°C

Craiova – 19°C

Sibiu – 12°C

București – 17°C

Constanța – 16°C

Galați – 15°C

Brașov – 11°C

Miercurea Ciuc – 10°C

Iași – 13°C

Cluj-Napoca – 14°C

Suceava – 14°C

Vremea la munte, 23 septembrie 2021

Temperaturile continuă să scadă și la munte. Vom avea parte de precipitații scurte care vor apărea sub formă de lapoviță și ninsoare la altitudinile înalte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei, iar pe creste rafalele vor depăși 80 - 90 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa între 9 - 14 grade Celsius, în timp ce minimele se vor încadra între 1 - 7 grade Celsius. Se vor înregistra 2 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 7 grade Celisus în Păltiniș, 9 grade Celsius în Sinaia și Stâna de Vale.

Vremea la mare, 23 septembrie 2021

Pe litoral vom avea parte de un cer variabil și temperaturi scăzute pentru luna septembrie. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de ploaie sunt reduse. Cerul se va menține înnorat în cea mai mare parte a zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 - 16 grade Celsius, iar minimele între 7 - 10 grade Celsius. Se vor înregistra 17 grade Celsius în Mamaia, Costinești, Neptun și Vama Veche.

Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare... Alertă meteo! Meteorologii anunță vreme rece în toată țara. Ce zone sunt vizate de cod galben de vânt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x