Antena Căutare

Prognoza Meteo, 25 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 25 iunie 2021, vremea se menține în contiunare caldă pentru această perioadă a anului, iar aproape toată țara este lovită de caniculă și temperaturi ridicate.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Vineri, 25 iunie 2021, vremea se menține în contiunare caldă pentru această perioadă a anului, iar aproape toată țara este lovită de caniculă și temperaturi ridicate. | Profimedia

În aproape toată țara sunt temperaturi peste 31 - 32 de grade Celsius, iar prin vestul și sud-vestul României se vor înregistra 38 - 39 de grade Celsius mâine. Disconfortul termic va fi în continuare ridicat.

De asemenea, vom avea parte de temperaturi ce se vor situa între 27 -28 grade Celsius de grad pe litoral. Aversele apar în special după orele prânzului, iar pe timpul nopții începe să plouă prin vest, sud, centrul și nordul țării. Vor fi precipitații însoțite de tunete, fulgere, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și: Cod roșu de caniculă! Care sunt zonele în care temperaturile ajung până la 40 de grade Celsius

Sâmbătă continuă să plouă în vest, centru și nord, iar temperaturile vor fi mult mai scăzute față de ziua precedentă. Nu ar trebui să avem mai mult de 30 - 31 de grade Celsius. Se pot strânge nori în urma acestor ploi, care pot aduce vijelii, căderi de grindină și 15 - 20 l de apă pe metru pătrat. Astfel de fenomene putem avea și în partea de sud-est a țării, acolo unde temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

Duminică vremea se menține aprope normală din punct de vedere termic pentru sfârșitul lunii iunie. Aversele vor apărea de această dată în zonele mai înalte, prin zonele montane, submontane, Transilvania și o parte din Moldova.

Vremea în București pe 25 iunie 2021

În București temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 grade Celsius, iar spre searî vor apărea și precipitațiile însoțite de tunete, fulgere și intensificări ale vântului. Sâmbătă vremea este mai răcoroasă și în Capitală, unde se vor înregistra 29 de grade Celsius.

Vremea la mare pe 25 iunie 2021

Vremea se menține foarte frumoasă și la mare. Disconfortul termic este crescut, chiar dacă nu se ating temperaturi mai mari de 28 grade Celsius. De asemenea, aversele însoțite de tunete și fulgere nu vor lipsi nici de pe litoral, iar temperatura mării va fi cuprinsă între 22 - 23 grade Celsius.

Se vor înregistra 28 de grade Celsius în Mamaia, Costinești și Neptun, iar 27 de grade Celsius în Vama Veche.

Vremea la munte pe 25 iunie 2021

La munte, vremea se menține frumoasă în prima parte a zilei, cerul este mai mult senin și temperaturile sunt foarte ridicate. Spre seară vremea începe să devină instabilă și vom avea parte de precipitații.

Citește și: Cod galben de furtuni. Grindină, fenomene meteo extreme și vijelii în jumătate de țară. Cod roșu de caniculă în vestul țării

Prognoza meteo 25 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 32 grade

Oradea – 35 grade

Suceava – 31 grade

Cluj Napoca – 33 grade

Miercurea Ciuc – 31 grade

Iași – 34 grade

Timișoara – 38 grade

Sibiu – 34 grade

Brașov – 33 grade

Galați – 33 grade

Craiova – 37 grade

București – 36 grade

Constanța – 28 grade

Cod galben de furtuni. Grindină, fenomene meteo extreme și vijelii în jumătate de țară. Cod roșu de caniculă în vestul ț... Alertă meteo! Cod galben și cod portocaliu de vijelii și caniculă. Care zone vor fi cel mai puternic afectate de vremea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x