Antena Căutare

Schimbări dramatice ale vremii! Motivele anomaliilor climatice: "Ne așteptăm la ce e mai rău!"

Șefa secției de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre schimbările climatice din ultima perioadă.

Șefa secției de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre schimbările climatice din ultima perioadă.

„Deja trăim efectele schimbării climei. La noi, avem precipitații foarte intense, iar în alte locuri din lume avem secete favorizate de temperaturi foarte mari. Sunt temperaturi mari și în estul Siberiei. Această sursă suplimentară de umiditate a determinat la noi un aer mai răcoros”, a explicat șefa secției de climatologie, potrivit sursei citate.

În Grecia şi în Suedia sunt temperaturi caniculare, iar România este lovită de fenomene extreme de scurtă durată. Mai mult, Marea Britanie se confrunta cu temperaturi incredibil de mari. În acelaşi timp, în Rusia a nins în mijloc de vară.

Cum va fi luna august, după vijeliile din iulie. Meteorologii au actualizat PROGNOZA: "Peste 35 de grade Celsius&qu... Un CICLON va lovi România! Zona din țară care va fi cea mai afectată! Sunt anunțate ploi torențiale, vânt puternic și gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x