Antena Căutare

Vremea 10 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate și averse

Vremea din 10 septembrie va fi deosebit de frumoasă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate în prima zi de școală, dar și averse pe timpul nopții. 

Vremea 10 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate și averse
vremea 10 septembrie

Vremea din 10 septembrie va fi deosebit de frumoasă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate în prima zi de școală, dar și averse pe timpul nopții.

Vremea săptămâna viitoare

Vremea 10 septembrie - 8 octombrie

Vremea 10 septembrie în România

Potrivit ANM, Următorul interval nu va propune vreo modificare semnificativă asupra circulației maselor de aer la nivelul României, astfel încât vremea caldă și relativ secetoasa se va menține cel puțin până la finalul primei decade a lunii septembrie. Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.Temperaturile pot depăși chiar 30 de grade în prima săptămână de prognoză! Precipitațiile vor fi în general în general apropiate de normele climatologice ale intervalului, exceptând jumătatea de vest a țării, unde tendința va fi deficitară, dar și regiunile sud-estice, unde acestea pot fi excedentare.

Vremea 10 septembrie la București

Potrivit vremea ido Vremea pentru data de 10 septembrie la București va fi călduroasă. Cerul va fi în mare parte senin, iar aspectul general al vremii este de caniculă continuă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 27°C și 15°C, iar vântul va sufla slab cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Dacă ziua va fi cât se poate de frumoasă, ei bine, ploile își vor face apariția pe timpul nopții la București. Cantitățile de ploaie vor atinge 2 l/m. Temperataurile vor continua să crească pe parcursul întregii săptămâni, depășind chiar 30 de grade Celsius.

Vremea 10 septembrie la munte

Deși cerul va fi parțial înnorat, ploile nu își vor face apariția la munte. Maxima și minima zilei se înacadrează între 21°C și 11°C, iar vântul va sufla slab. Temperaturile sunt pe o pantă ascendentă și vor atinge chiar și 26 de grade în această săptămână. Până la finalul săptămânii, la munte vremea va continua să fie frumoasă și nu se întrevăd schimbări semnificative în ce privește atomsfera climatologică. Ploile își vor face apariția la munte duminică, în ultima zi a săptămânii viitoare.

Nou val de căldură peste țara noastră! Meteorologii au făcut anunțul... Vremea pe 7 zile. Temperaturi mari în prognoza meteo luni - duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x