ULTIMA ORĂ! România se pregătește de URGIA albă! Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru şapte judeţe din zona Moldovei, unde sunt anunţate ninsori puternice şi viscol. Vremea rea va afecta şi alte zone.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru şapte judeţe din zona Moldovei, unde sunt anunţate ninsori puternice şi viscol. Vremea rea va afecta şi alte zone.

''Într-adevăr, tipic pentru ianuarie. Ninsori, temperaturi scăzute, intensificiări ale vântului astfel că un nou sistem frontal va traversa teritoriul ţării noastre. Deja am avut parte de un sistem frontal ale cărui efecte le-am văzut pe parcursul nopţii ce a trecut şi acum se regăseşte prin Transilvania şi prin Moldova, unde încă mai ninge. Spre seară, un nou sistem frontal va determina apariţia precipitaţiilor care se vor extinde dinspre sud-vest şi vor curprinde treptat, sudul, estul şi centrul ţării. În Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei vor fi perioade cu ninsori în general moderate cantitativ, astfel încât se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent'', a declarat meteorologul Alina Şerban în direct la Antena 3.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri