Antena Căutare

Vremea 12 octombrie. Se menține vremea frumoasă și caldă în toată țara

Vremea vineri, 12 octombrie. Meteorologii anunta faptul ca remea se mentine frumoasa si calda in toata tara. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 24 grade celsius in intreaga tara.

Vremea vineri, 12 octombrie. Meteorologii anunță faptul că vremea se menține frumoasă și caldă în toată țara. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 24 grade celsius în întreaga țară.

Potrivit vremea.ro, vineri, 12 octombrie vremea va fi frumoasă și caldă în toată țară. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 și 24 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în vestul Luncii Dunării.

Vremea 12 octombrie 2018 în București

Vineri , 11 Octombrie cerul va fi senin iar șansele de precipitații sunt 0 %. În București ,Vineri, temperatura minimă va fi de de 12 ºC și maximă de 20 ºC

Vântul va adia cu o briză ușoară, având viteza de 7 km/h din direcția E, iar presiunea atmosferică va fi de 762 mm Hg.

Vremea 12 octombrie 2018 la munte și la mare

La munte cerul va fi senin vineri, cu temperaturi maxime de 14-16 ºC în timpul zilei. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Sinaia(16ºC).

La mare cerul este parțial înnorat, cu temperaturi cuprinse între 14-20 ºC.

Se strică vremea! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de metorologi: COD GALBEN de vânt puternic, în mai multe zone din țară... Vremea în București pe 12 octombrie. Cer senin și temperaturi ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x