Antena Căutare

Vremea 15 septembrie. Prognoza meteo anunță caniculă

Vremea din 15 septembrie va fi călduroasă în toată România, cu temperaturi care ating 30 de grade Celsius la București.

Vremea 15 septembrie. Prognoza meteo anunță caniculă
vremea 15 septembrie 2018

Vremea din 15 septembrie va fi călduroasă în toată România, cu temperaturi care ating 30 de grade Celsius la București. Va însă o ultimă zvâcnire a verii, deoarece, chiar dacă prognoza meteo anunță o vreme frumoasă în continuare, nu ne vom mai întâlni cu astfel de temperaturi până... la vara viitoare.

Vremea de săptămâna viitoare

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, advecția de aer tropical dinspre nordul Africii urmând să se intensifice. Sâmbătă vor cădea câteva averse slabe de ploaie local în zonă Carpaților Orientali, în timp ce duminică acestea se vor manifestă izolat în Moldova și în Dobrogea, îndeosebi în cursul prânzului.

Temperaturile maxime vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade în jumătatea nordică a țării și 29-34 de grade Celsius în cea sudică, cele mai scăzute valori urmând să se înregistreze în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în Luncă Dunării.

Vremea în București 15 septembrie 2018

În Capitală, cerul se va menține în mare parte senin, cu temperaturi ce ating sau pot depăși 30°C. Este cea mai călduroasă zi din această săptămână, și, cel mai probabil, ultima în care vom avea astfel de valori în termometre până la anul. Vântul va sufla variabil dinspre Vest și nu sunt condiții de ploaie în timpul zilei. Dar va ploua, în schimb, noaptea, când cantitățile de apă vor atinge 2 l/m². Minima termică la București va fi de 17°C. Duminică se va mai răcori un pic, iar temperaturile vor scădea cu patru grade Celsius. Vestea bună ar fi că scăpăm de ploi pentru o bună perioadă de timp.

Prognoza meteo 15 septembrie 2018 la munte

Potrivit vremeaido Prognoza meteo la munte aduce vreme relativ frumoasă, deși cu temperaturile mai scad cu câteva grade față de ziua precedentă, iar dumincă schimbarea bruscă se va resimți și mai mult. Vom avea 25°C la amiză și 13°C pe timpul nopții. Cerul va fi parțial înnorat, iar noaptea vor cădea averse ce ating 2 l/m². Vremea a munte se va stabiliza de săptămâna viitoare, la valori, și de această dată, mai ridicate față de ziua precedentă.

Vremea pe litoral 15 septembrie 2018.

Vremea la mare e numai bună de plajă, ca un ultim bonus pe care vara îl face înainte de a ceda în fața anotimpului calendaristic. Temperaturile cresc cu șase grade față de ziua precedentă, atingânu-se 27°C - 28°C la amiază. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 25 km/h. Temperaturile nopții ating 19°C, și va ploua. Vremea se va menține frrumoasă, dar valorile vor mai scădea pe parcurs cu câteva grade bune.

Natura se DEZLĂNȚUIE! O altă țară a fost lovită de un ”Super-Taifun”! Zeci de mii de oameni au fost EVACUAȚI... Vremea 16 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi în scădere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x