Antena Căutare

Vremea 18 mai 2019. Nu scăpăm de ploi, vijelii și grindin

Vremea continuă să fie capricioasă și în weekend. Potrivit meteorologilor, nu scăpăm de ploi, vijelii și grindină. Află unde sunt așteptate cele mai însemnate cantități de apă.

Vremea continuă să fie capricioasă și în weekend. Potrivit meteorologilor, nu scăpăm de ploi, vijelii și grindină. Află unde sunt așteptate cele mai însemnate cantități de apă.

Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în estul României, unde vor cădea averse de ploaie însoțite de fenomene electrice pe arii extinse, iar local cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, mai ales în Moldova și în sudul Bărăganului. Unele averse slabe de ploaie se vor semnala și în vestul țării, dar numai în mod izolat. Potrivit Vremea.ido.ro, vântul va suflă moderat în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în sudul Olteniei.

Vremea în București 18 mai 2019

Prognoza meteo anunță furtuni și descărcări electrice, vremea fiind destul de instabilă pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab, temperatura maximă în timpul zilei va urca la 24 de grade Celsius, iar minima în timpul nopții va scădea până la 13 grade.

sursa: vremea.ro

Alertă meteo: vremea extremă face ravagii în România. Cod galben de ploi și furtuni violente... Vremea în weekend 18-19 mai 2019. Meteo București: furtuni și descărcări electrice. Vremea România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x