Antena Căutare

Vremea în weekend 17 - 19 mai. Sfârfitul de săptămână aduce vreme instabilă

Vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor țării. Din punct de vedere termic totuși, vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal pentru mijlocul lunii mai. Vremea în weekend 17 - 19 mai 2019.

Vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor țării. Din punct de vedere termic totuși, vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal pentru mijlocul lunii mai. Vremea în weekend 17 - 19 mai 2019.

Vremea în București 16 - 19 mai 2019. ANM, actualizare prognoză meteo specială

Vremea 17 mai 2019

Vineri vremea va fi ușor instabilă în toată țara, pe spații relativ extinse urmând să cadă averse de ploaie ce vor fi însoțite răzleț și de fenomene electrice. Doar cu totul izolat la munte se vor strânge cantități de apa de până la 10-15 mm, potrivit Vremea.ro. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 și 24 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 22-27 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.

Vremea 18 mai 2019

Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în estul României, unde vor cădea averse de ploaie însoțite de fenomene electrice pe arii extinse, iar local cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, mai ales în Moldova și în sudul Bărăganului. Unele averse slabe de ploaie se vor semnala și în vestul țării, dar numai în mod izolat. Potrivit Vremea.ido.ro, vântul va suflă moderat în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în sudul Olteniei.

Vremea 19 mai 2019

Duminică vremea va fi instabilă în aproape toată țara (mai ales în cursul după-amiezii), local urmând să cadă averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apa estimate a se acumula pe parcursul zilei de duminică vor fi în general nesemnificative, doar izolat la munte urmând să se strângă până la 10-15 mm de apa. Vântul va suflă slab până la moderat în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și estul Transilvaniei și mai mult slab în celelalte regiuni. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 21-26 de grade în Transilvania, Maramureș, Dobrogea și Moldova și 24-29 de grade Celsius în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, din nou cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul extrem al Olteniei.

Sursa: vremea.ro

Citește și:

Vremea de Rusalii 2019. Ce anunță prognoza meteo iunie 2019 în România

Cod galben de ploi abundente, vijelii şi grindină, în 12 judeţe din sudul ţării... Vremea rea face ravagii în toată țara! Alertă ANM: codul galben de ploi și vijelii în mai multe județe ale țării a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x