Antena Căutare

Vremea 19 iunie 2019. Manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată

Vremea 19 iunie 2019. Prognoza meteo pentru miercuri anunta manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Potrivit meteorologilor, mare parte din Romania se afla sub cod galben de precipitatii pana joi. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 19 iunie 2019. Prognoza meteo pentru miercuri anunță manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Potrivit meteorologilor, mare parte din România se află sub cod galben de precipitații până joi. Află cum va fi vremea în București.

Vremea miercuri, 19 iunie 2019. Prognoza meteo anunță vremea instabilă în aproape toată țara. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În cea mai mare parte a Moldovei, în nordul Munteniei precum și în Oltenia, vor mai fi perioade scurte cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25 l/mp și izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 24 de grade.

Citește și: Vremea 18 iunie - 15 iulie 2019. Află când scăpăm de precipitații

Vremea în București 19 iunie 2019. Potrivit ANM: vremea călduroasă va persista, iar gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și posibil căderi de grindină. Maximele termice vor fi de 30...32 de grade, iar minima de 18...19 grade.

Meteo România. ANM, cod galben

Avertizare meteo valabilă în intervalul 18 iunie, ora 10 – 20 iunie, ora 23. În intervalul precizat nstabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Citește și: Update: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara

Update: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara... Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x