Antena Căutare

Vremea 2 iulie 2019. România se topeşte! Temperaturi de până la 37 de grade

Vremea 2 iulie 2019. ANM a facacut anuntul: Romania se topeste! Potrivit specialistilor, marti termometrele vor inregistra temperaturi mexime de pana la 37 de grade Celsius, la umbra, in unele regiuni. Afla cum va fi vremea in Bucuresti pe 2 iulie.

Vremea 2 iulie 2019. ANM a facăcut anunțul: România se topește! Potrivit specialiștilor, marți termometrele vor înregistra temperaturi mexime de până la 37 de grade Celsius, la umbră, în unele regiuni. Află cum va fi vremea în București pe 2 iulie.

Meteo marţi, 2 iulie, vremea va fi caniculară şi disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar în zonele de câmpie şi podiş se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 37 de grade.

Potrivit ANM, în București vremea va fi caniculară în orele amiezii, când disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă va fi de 19...21 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) menționează faptul că instabilitatea atmosferică se va accentua începând din după-amiaza zilei de marți, 02 iulie, la început în regiunile nordice, iar apoi (miercuri 3 iulie și joi 4 iulie) și în restul teritoriului, iar vremea se va răcori.

Vremea 1 - 7 iulie 2019: în această perioadă temperatura medie a aerului va avea valori puțin peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anunță cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile montane.

Citește și:

Vremea pe două săptămâni. ANM: val de caniculă peste România... Alertă meteo. ANM: cod galben caniculă și instabilitate atmosferică în 14 județe, până joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x